Fedezd fel a legjobb önvalód könyveinkkel és önfejlesztő képzéseinkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@antalcorporation.hu

Blog

Készülő könyveink - 2024 tavasz/nyár

APK
Készülő könyveink - 2024 tavasz/nyár

Új pszichológiai és önfejlesztő könyveink jelennek meg idén, mellettük pedig további izgalmas kötetekkel jelentkezünk.

1. Használati utasítás a párkapcsolatokhoz - Az egészségesebb együttélés útja

Szerző: Siri Dalsmo Berge

 
A Bruksanvisning for parforholdet, azaz a Használati utasítás a párkapcsolatokhoz 2022-ben jelent meg norvég nyelven, 2024-ben pedig kiadónk gondozásában jut el a magyar olvasókhoz.
 
Szerzője Siri Dalsmo Berge Norvégiában élő általános orvosi szakember és párterapeuta, négygyermekes édesanya, aki tapasztalatait írja le azzal kapcsolatban, hogy a kialakult betegségek mögött érdemes megvizsgálni a páciens párkapcsolatának minőségét.
 
A könyv melegséggel, humorral és egy nagy adag reménnyel nyújt konkrét, kutatáson alapuló eszközöket az erősebb kapcsolatok kialakításához és az életminőség gazdagításához. 
 
A "Használati utasítás a párkapcsolatokhoz" nemcsak egy útmutató; térkép egy egészségesebb, kielégítőbb kapcsolat felé, amely inspirál és felhatalmaz, hogy higgy a változtatás és változás lehetőségében. 
 
Megjelenés: 2024. május 12.

 

2. Borderline, nárcisztikus és skizoid működés - Hogyan alakítja a személyiséget a szeretet, a csodálat és a biztonság utáni vágy?

Szerző: Elinor Greenberg PhD.

 
A "Borderline, nárcisztikus és skizoid működés - Hogyan alakítja a személyiséget a szeretet, a csodálat és a biztonság utáni vágy?" című könnyen érthető gyakorlati könyvben Elinor Greenberg bemutatja, hogyan ismerhetjük fel a borderline, nárcisztikus és skizoid személyiségadaptációkat, és hogyan dolgozhatnak sikeresen a terapeuták, pszichológusok és orvosok az érintett betegekkel. 
 
Sok más terapeutával ellentétben a szakember úgy véli, hogy a nárcisztikus személyiségzavarok kezelhetőek.
 
"A minták megváltoztathatók. Bárki, aki elvégzi a szükséges terápiás munkát, megküzdési stratégiákat fejleszthet és begyógyíthatja a gyermekkori sebeket." 
 
A szerző bemutatja a diagnózisokat és az ígéretes kezelési lehetőségeket, és ezeket számos példával illusztrálja sokéves gyakorlatából. Világossá válik, hogy a borderline személyiségzavarban szenvedő emberek mindenekelőtt szeretetre vágynak, a nárcisztikusok csodálatra, a skizoid személyiségek pedig központilag biztonságra törekszenek - másokhoz képest szélsőséges vagy kóros formákban.
 
Megjelenés: A könyv várhatóan 2024 nyarán jelenik meg kiadónk gondozásában.
 

További készülő könyveink

 

3. Blue és Nala - Mesekönyv igaz történetekkel

Szerző: Antal Olivia, a két kutya gazdája

 

A weimari vizsla fiú, Blue kishúgává fogadja a chivava-tacskó keverék kislányt, Nalát. Blue és Nala szeretetteljes kiskutyák, akik kópék, falánkak és kedvenc időtöltésük a póráz nélküli séta. A mesékben Blue és Nala kalandjait ismerhetik meg az olvasók, akikkel mindenféle izgalmas dolog történik utcai, lápi vagy erdei sétáik alatt.

 

Mindemellett Blue és Nala a könyv lapjain keresztül üzennek is az olvasó gyerekeknek, hogy miként viselkedjenek, ha kutyával találkoznak.

 

A könyv oldalait színesítik a kutyákról készült illusztrációk, ezekről ingyenesen letölthető színező lapok is készülnek, így a gyerekek akár saját mesét is kitalálhatnak a kutyusokkal, miközben színezik a lapokat.

 

Ajánlott életkor: 5+
A könyv élvezetes olvasmány lesz azoknak, akik már tudnak olvasni, és azoknak is, akiknek még a szüleik olvassák fel a meséket.

 

Megjelenés: Előkészítés alatt

 

4. Te és a Valódi Te - Út a valódi jóléthez

Szerző: Antal OLivia Képi Kifejezés Pszichológiai Szaktanácsadó, Gestalt konzulens

 

Az amerikai True Self True Wealth - A pathway to prosperity könyv alapján készülő magyar nyelvű önfejlesztő könyv és munkafüzet.

 

Az igazi gazdagsághoz több kell, mint egy tele bankszámla. A Te és a Valódi Te - Út a valódi jóléthez című könyv elméleti és gyakorlati útmutatót kínál az önismeret, a spirituális érettség, valamint az anyagi jólét és a pénzügyi biztonság fejlesztéséhez.

 

A pszichológia alapvetései megerősítik, hogy érzelmeink elsődlegesen befolyásolják gazdasági döntéseinket. A személyes, pénzzel kapcsolatos kérdések megértésének és kezelésének jellegzetes megközelítését mindenki önmaga számára egyénileg, a beépített gyakorlatokon keresztül érheti el.

 

Inspiráló idézetek spirituális tanítóktól és pénzügyi guruktól, szórakoztató gyakorlatok és szemléltető példák, a biztonság és boldogság felé vezető pénzügyi utazás segítő vázlata biztosítja a szükséges kísérőket az igazi gazdagsághoz vezető úton.

 

A könyv részben az amerikai True Self True Wealth című könyv tartalmára épül, a szerzők, Peter Cole és Daisy Reese jóváhagyásával.
 
A gyakorlatokat a Képi Kifejezés Pszichológiai elméletei alapján a magyar szerző, Antal Olivia úgy állította össze, hogy azokon végigmenve az olvasó újjáépíthessen egy egészséges, virágzó kapcsolatot a pénzügyeivel.

 

Megjelenés: Előkészítés alatt