Fedezd fel a legjobb önvalód könyveinkkel és önfejlesztő képzéseinkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@antalcorporation.hu

Blog

Szerzőnk: Siri Dalsmo Berge

APK
Szerzőnk: Siri Dalsmo Berge

Siri Dalsmo Berge norvég orvos és kétkötetes szerző, aki könyveiben a fizikai betegségek és a párkapcsolatok minősége közötti összefüggést vizsgálja.

Siri Dalsmo Berge Norvégia legnagyobb egyetemén, az NTNU-n szerzett orvosi diplomát, általános orvoslásra szakosodott, és párterápiás továbbképzéssel rendelkezik. Egy ideig orvosként dolgozott a gyermek- és ifjúságpszichiátriai osztályon, és pályafutása nagy részét kezdő orvosok felügyeletével töltötte. 
 
Arendali háziorvosi munkája mellett jelenleg a Bergeni Egyetem (UiB) doktori kutatója, és azt vizsgálja, hogyan kezelik a háziorvosok a páciensek párkapcsolati problémáit a konzultációk során. 
 
Az elmúlt években orvostanhallgatókat és háziorvosokat tanított a párkapcsolati problémák kezeléséről és kapcsolódó témákról, valamint előadásokat tart cégeknek, közintézményeknek és önkéntes szervezeteknek a párkapcsolatokról, illetve a párkapcsolatok és az egészség összefüggéséről.
 
Amikor éppen nem dolgozik vagy mással van elfoglalva, akkor a Frolandban lévő erdei tanyán él férjével, négy gyermekükkel, egy kutyával és két macskával.
 
Első könyve, a Bruksanvisning for parforholdet, azaz a Használati utasítás a párkapcsolatokhoz 2022-ben jelent meg norvég nyelven, 2024-ben pedig kiadónk gondozásában jut el a magyar olvasókhoz.
 
A könyv melegséggel, humorral és egy nagy adag reménnyel nyújt konkrét, kutatáson alapuló eszközöket az erősebb kapcsolatok kialakításához és az életminőség gazdagításához. 
 
A "Használati utasítás a párkapcsolatokhoz" nemcsak egy útmutató; térkép egy egészségesebb, kielégítőbb kapcsolat felé, amely inspirál és felhatalmaz, hogy higgy a változtatás és változás lehetőségében. 
Itt tudhatsz meg többet a könyvről, és elő is rendelheted kedvezményes áron (várható megjelenés: 2024. május)