Fedezd fel a legjobb önvalód könyveinkkel és önfejlesztő képzéseinkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@antalcorporation.hu

Rólunk

"Ami jó nekünk az élet délelőttjén, az nem jó nekünk az élet délutánján, mondta Jung. A könyvkiadó az én délutánom, mindaz, amire készültem eddigi pályafutásom során. Úgy érzem, megérkeztem és célom, hogy a kiadványaink segítségével az olvasó is megérkezhessen oda, ahol lennie érdemes" – vallja Antal Olivia cégvezető.

MIND Publishing Hungary - A könyvkiadó

 
Vajon az ember tud és képes változni az élete során? Mennyire változtatható meg egy ember személyisége, hozzáállása, a krízishelyzetekre adott válasza?
 
Kiadónk hisz a változásban és változtathatóságban, missziónk, hogy hétköznapi emberek élettörténetét, önismereti útjait, valamint a tudatváltozás gyakorlati módjait elérhetővé tegyük mindazoknak, akik szeretnének fejlődni és tudatosabban élni.
 
A 2022-ben alapított MIND Kiadó, 2024 óta MIND Publishing Hungary olyan pszichológiai és az elmével (innen a kiadó neve), lélekkel kapcsolatos könyveket ad ki, melyek közérthetőek, bárki tud kapcsolódni velük és mindenki számára elérhetőek.
 
A könyvek témáiban egyaránt foglalkoznak önfejlesztő módszerekkel, párkapcsolati problémákkal és megoldásukkal, valamint olyan pszichés zavarok mélyebb értelmezésével, mint a nárcizmus vagy a borderline működés.
 
Ha nyitott vagy erre a tudásra és a mindennapokban is alkalmazod az önfejlesztő, önsegítő módszereket, akkor egy olyan izgalmas életszakaszba léphetsz, ahol a régi mintákat levetkőzve önmagad valójába érkezhetsz meg.
 
A kiadó debütálása Tom Mögele: A Mindflow módszer könyvével történt.
2024-ben pedig 2 további könyvet jelentetünk meg: Siri Dalsmo Berge – Használati utasítás a párkapcsolatokhoz című könyve 2024 májusában kerül a polcokra, de már előrendelhető.
Elinor Greenberg PhD. – Borderline, nárcisztikus és skizoid működés – Hogyan alakítja a személyiséget a szeretet, a csodálat és a biztonság utáni vágy kötete pedig 2024 nyarán jelenik meg.

 

ANTAL Önfejlesztő képzések

 
"Néha a legrosszabb napok tanítanak a legtöbbet arról, mi kell a fejlődéshez."
(Steve Brown tévés műsorvezető, sportoló mentor, a brit kerekesszékes rögbicsapat egykori tagja és kapitánya)

 
A kiadó alapítója és névadója, Antal Olivia maga is szakképzett segítő, 2013 óta dolgozik személyiségfejlesztő coach-ként és Gestalt konzulensként, illetve 2023 óta kiképzett Mindflow tréner.
Külföldi pszichológiai és önfejlesztő könyvek magyar kiadásával a MIND Publishing Hungary égisze alatt, a német Mindflow módszer magyarországi oktatásával, az Antal Publikáció és Képzés önismereti programjainak megszervezésével Olivia a személyes és szakmai fejlődés fontosságát támogatja. 
 
Olyan oktatási programokat és könyveket kínál, amelyek inspirálják és támogatják az embereket abban, hogy teljes potenciáljukat elérjék. Szerteágazó tudását nem csak egyéni konzultációkon állítja a fejlesztés és fejlődés szolgálatába, hanem évente több képzést is tart az elakadással küzdő, és változásra vágyó embereknek.
 
Az általa létrehozott platformok lehetőséget biztosítanak az önkifejezésre, az önismeretre és a folyamatos tanulásra, amelyek kulcsfontosságúak a mai gyorsan változó világban.
 
Az online térben és személyesen megtartott önfejlesztő szemináriumok az emberi kapcsolódások alapvető problémáit világítják át, mint a párkapcsolatok, intimitás, szülő-gyerek kapcsolatok, elfogadás és elengedés, félelmeink és azok legyőzése, manipuláció felismerése.
 
Megnézem az aktuális képzéseket és szemináriumokat »
 
Akik pedig a Tom Mögele által kifejlesztett, és kiadónk által magyarul megjelentetett Mindflow módszert ismernék meg mélyebben, azok a Mindflow Alapképzésen mélyíthetik el tudásukat, vagy válogathatnak a különböző online Mindflow kurzusok között.
 
Megnézem a Mindflow képzéseket »