Fedezd fel a legjobb önvalód könyveinkkel és önfejlesztő képzéseinkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@antalcorporation.hu

Blog

Alapítónk: Antal Olivia

APK
Alapítónk: Antal Olivia

Antal Olivia a MIND Publishing Hungary kiadó alapítója és az ANTAL önfejlesztő képzések vezetője. Mit érdemes tudni a szakemberről?

"Hogy változtass azon, amid van, dolgoznod kell azon, aki vagy!"
(Luca Mazzucchelli olasz pszichológus, pszichoterapeuta, szerző)
 
Antal Lívia, Olivia a pszichológia területein képződve jutott el addig, hogy egyéni konzultációkban, valamint online és személyes képzéseken támogatja az útkereső, illetve az útjukon önmagukat kereső személyeket 2013 óta.
 
Képzéseit egyebek közt a Károli Gáspár Egyetem Mentálhigiénés Szakember, valamint a Képi Kifejezési Pszichológia Rajzvizsgálati Szaktanácsadói szakain szerezte. Munkájában meghatározó a Norvég Gestalt Intézet 4 éves Gestalt konzulensi képesítése, valamint a Los Angeles-i Gestalt Intézet nyári európai képzőtáboraiban megismert párkapcsolati modell.
 
A különböző módszertanokban megszerzett gyakorlati és elméleti tudás ötvözése különösen plasztikus folyamatokat engedett számára megélni az egyéni konzultációk keretein belül. 
 
Az évek alatti tapasztalatok és eredmények vezették oda, hogy ma már mini szemináriumok és előadások támogató keretrendszerében nagyobb csoportokkal is meg tud osztani olyan tudásanyagot, amelyeket az egyén beilleszthet a saját önfejlődési folyamatába.
 
Antal Olivia a MIND Publishing Hungary kiadó alapítója, az Antalcorporation Kft. CEO-ja és az Antal Ékszer ékszerhálózat és webshop tulajdonosa.
 
Végzettségei:
Bölcsész
Gestalt Konzulens
Mentálhigiénés Segítő Szakember
Képi Kifejezés Pszichológiai Szaktanácsadó
Coach
Képződő Szociálpszichológus