Fedezd fel a legjobb önvalód könyveinkkel és önfejlesztő képzéseinkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@antalcorporation.hu

Solymos Tamás: A víz lélektana
Solymos Tamás: A víz lélektana
3 500 Ft 
2 800 Ft
ÚJ

Solymos Tamás: A víz lélektana

Solymos Tamás: A víz lélektana
Solymos Tamás: A víz lélektana

"Ha kinyitja ezt a könyvet, egy lelki értelemben vett alámerülés veszi kezdetét. Solymos Tamás legújabb könyve ugyanis a víz és az emberi psziché különleges kapcsolatát tárja fel - cseppet sem felszínesen. A víz minden halmazállapotában, formájában.

Érzelmeink, megéléseink számtalan módon kapcsolódhatnak a vízhez vagy a vizes környezethez. Szimbólumokat, metaforákat társítunk hozzá, miközben keret is egyben: a víztömeg további szimbólumok otthona. A szerző egyedülálló módon lubickol az olvasóval ebben a világban. Műve irodalmi gondossággal készült, ugyanakkor tudományos. Kultúrtörténeti érdekességek sokaságából merít, miközben megmarad olvasmányosnak. Így búvárfelszerelés nélkül is a mélyvízbe kerül!

Solymos Tamás fura szerzet: pszichológus, vízimentő, és hajós oktató egyben. Fura szerzet? Vagy csak szereti a vizet, és megannyi emberrel találkozik. A szárazföldön integratív hipnoterapeutaként, a vízen pedig hajósként van jelen. Nyelvi kifejezések, műalkotások, tudományos kutatások, projektív rajztesztek segítségével tárja elénk, hogy a víz nem csupán testünk fontos alkotóeleme vagy fizikai környezetünk része, hanem mélyen behatol lelki világunkba is, és tisztára mossa gondolatainkat, érzéseinket."

20
3 500 Ft 
2 800 Ft
Kezdete: 2024.07.10   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 700 Ft
Részletek

A szerző pszichológiai végzettségét a Debreceni Egyetemen szerezte, később pedig a Károli Gáspár Református Tudományegyetemen mélyítette el ismereteit a viselkedéselemzés és a képi kifejezéspszichológia területén. Professzionális pályafutását számos magánterápiás praxissal és a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ pszichológusaként töltötte, ahol számtalan embernek nyújtott segítséget a lelki egészség megőrzésében.

Emellett hajózási oktatóként is tevékenykedik, ahol a tenger és a víz iránti szenvedélyét ötvözi szakmai tudásával, amely szintén megjelenik írásaiban. Drámaíróként alkotásai többszörös díjnyertesek, művei a magyar színházi életben is jelentős elismerést szereztek. Az abszurd dráma és a lélektani mélységek feltárása kiemelkedő szerepet kap munkásságában.

Solymos Tamás munkássága a pszichológia, a művészet és az emberi kapcsolatok iránt érdeklődő olvasóknak kínál értékes betekintést. Büszkék vagyunk rá, hogy kiadónk gondozásában jelenhet meg ez a lenyűgöző és gondolatébresztő mű.

Adatok
Formátum
papírkönyv (puha fedeles)
Méret
238 mm x 168 mm x 15 mm
Kiadó
MIND Publishing Hungary / Antal Corporation Kft.
Szerző
Solymos Tamás
Eredeti cím
A víz lélektana
ISBN
978-615-82448-4-8
Cikkszám
000-04