Fedezd fel a legjobb önvalód könyveinkkel és önfejlesztő képzéseinkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@antalcorporation.hu

Blog

Szerzőnk: Tom Mögele

APK
Szerzőnk: Tom Mögele

Ne akard és ne tedd - így érj el mindent, vallja a Mindflow módszer atyja. Hogyan lett Tom Mögele hiperérzékeny kisfiúból egy önfejlesztő módszer megalkotójává?

"Amikor emberek között voltam, éreztem a félelmüket, aggodalmukat, örömüket, szenvedésüket, energiájukat, de ugyanígy a manipulációt, intrikát és rosszindulatot is. Természetesen ezeket a kifejezéseket gyerekként még nem ismertem. De rájöttem, mennyire mások az emberek."
 
Tom Mögele, a Mindflow módszer megalkotója és az azonos című könyv szerzője 1970-ben született, és egy feltörekvő és biztonságos Németországban nőtt fel az első békemozgalmak idején. Már ezekben a korai években is megvolt az a képessége, ami általában nem jellemző a gyerekekre, hogy nagyon részletesen és víziókban látta a dolgokat és megoldásközpontúan gondolkodott. 
 
Egy ajándék, ami - különösen fiatalon - korlátok közé szorította a körülötte lévőket, és nem könnyítette meg Tom Mögele felnőtté válását. Ám már nagyon korán elkezdett foglalkozni lényének sajátosságaival, konkrét helyzetekben felfedezni önmagát, és így egy páratlanul egyszerű és élethű koncepciót dolgozott ki.
 
Egy nemzetközi fióktelepekkel rendelkező svájci mobiltelefon-társaság ügyvezető igazgatójaként, majd később egy londoni befektetési társaság vezetőjeként sokféle helyzetet tanulmányozhatott az alkalmazottak, a cégvezetők és a magánszektor más szereplői között, így tökéletesítve koncepcióját. 
 
Tanulmányozta, hogyan próbálnak az emberek jobb emberek lenni, hogyan próbálják megváltoztatni körülményeiket és életüket, valamint hogyan próbálnak értékes módon kommunikálni, és hány ember próbálja elérni a célját kemény munkával, ki fennakadás nélkül, ki sok elakadással.
 
Koncepcióját 2013-ban írásban rögzítette, miközben folyamatosan ellenőrizte azt, és gyakran kételkedett abban, hogy ez valóban ilyen egyszerű lenne. Tom Mögele ma már tudja, hogy ez ilyen egyszerű.
 
2017 októbere óta oktatja a MindFlow-t szemináriumaiban és workshopjain, és mostanra több mint 2500 embert képzett ki alapszemináriumán (Basis), 1300 gyakorlót (Practitioner), 350 szakértőt (Expert – akik más embereket kezelnek módszerével), és 120 oktatót Németországban. 
 
A könyv 2020-as angol nyelvű változatát a Hay House UK adta ki és harmadik nyelvként 2022-ben magyarul is megjelent, kiadónk első munkájaként.
Itt tudhatsz meg többet a Mindflow módszer könyvről »