Fedezd fel a legjobb önvalód könyveinkkel és önfejlesztő képzéseinkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@antalcorporation.hu

Blog

Kisokos: Hogyan tudom letölteni az e-könyvet?

APK
Kisokos: Hogyan tudom letölteni az e-könyvet?

E-könyvet vásároltál oldalunkon? Mutatjuk lépésről lépésre, hogyan jutsz hozzá az e-könyvedhez.

E-könyvet vásároltál az oldalunkon? Pontokba szedtük a tudnivalókat, hogy miként tudsz gyorsan és könnyedén hozzáférni a megrendelt e-könyvekhez.

 

1. Mikor kapom meg az e-könyvet?

 
E-könyved a fizetés teljesítése után lesz számodra elérhető. Akár a bankkártyás fizetést, akár az előreutalást választottad, amint a rendszerünkben rögzítésre kerül, hogy kiegyenlítetted a számlát, értesítést kapsz a regisztrációkor megadott email-címedre.
 

2. Előrendelve is vásárolhatok e-könyvet?

 
Előrendelést is leadhatsz az e-könyvekre, ha azt jelezzük a felületünkön. Ez azt jelenti, hogy a nyomdába kerülő papírkönyvnek elkészítjük a teljes értékű e-könyv változatát vagy PDF, vagy epub formában.
 
Az előrendelésre itt is ugyanaz vonatkozik, mint ha hagyományos könyvet rendelsz előre, tehát akkor juthatsz hozzá az e-könyvhöz, ha az elkészül és feltöltjük a felületünkre. A tervezett megjelenési dátumot egyébként már a megrendelés leadásakor láthatod a kiválaszott könyv adatlapján.
 
Amennyiben e-könyvet előrendeléssel vásárolsz, kérjük, várd meg a tájékoztató emailünket, hogy mikortól tudsz majd hozzájutni a könyvedhez. Ne aggódj, a fizetésed nem veszik el a rendszerben.
 

3. Megjött az email, hogy elérhető az e-könyv, mit kell tennem, hogy hozzájussak?

 
3.1. Lépj be az antalpublikacioeskepzes.hu oldalon a regisztrált profilodba
 
3.2. Ott válaszd ki a Megrendelések fület
 
 
3.3. Az e-könyv megrendelésed sorában nyomd meg a Részletek gombot
 
3.4. A Termékek kategóriában, az e-könyv kis képe alatt megtalálod a letöltő gombot. Itt tudod a könyvet letölteni vagy PDF, vagy epub formátumban. (ez nem változtatható). Annyiszor töltöd le, akárhányszor szeretnéd.
 

4. Kérdésed, problémád akad?

 
Ha esetleges problémába ütközöl, keress minket az kapcsolat@antalcorporation.hu email-címen, az emailbe írd be a rendelésszámod, a könnyebb azonosítás végett.