Fedezd fel a legjobb önvalód könyveinkkel és önfejlesztő képzéseinkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@antalcorporation.hu

Blog

5 érv az e-könyvek mellett

APK
5 érv az e-könyvek mellett

Az e-könyvek népszerűsége egyre nő, nem véletlenül. Számos helyzetben praktikusabbak lehetnek, mint a hagyományos papírkönyvek. 

Bár egy frissen a nyomdából kikerült könyv illata remek érzés, vannak helyzetek, amikor érdemes inkább e-könyv formátumban beszerezni a kedvenc olvasmányainkat. 5 érvünk is van az e-könyv mellett.
 

Az e-könyv kis helyen elfér

Az e-könyvek utazáskor különösen hasznosak. Ha te is szeretsz olvasni, bizonyára gyakran okoz gondot, hogy melyik könyvedet vidd magaddal, hiszen általában csak egyetlen könyvet szoktunk elpakolni, hogy ne foglalják a helyet a poggyászban. Az e-könyv olvasók viszont könnyűek és több száz, sőt, akár ezer könyvet is tárolhatnak. Így nem kell több könyvet cipelned, és könnyedén váltogathatsz közöttük.
 

Az e-könyv környezetbarát

Ha a környezettudatosság fontos szempont, az e-könyvek ökológiai lábnyoma kisebb, mivel nem igényelnek papírt és szállítást. 
 

Az e-könyv olcsóbb

Az e-könyvek gyakran olcsóbbak, mivel a kiadók megtakarítanak a nyomtatási és szállítási költségeken.
 

Az e-könyv az igényeidre alakítható

Az e-könyvek még kényelmesebbé teszik az olvasást azáltal, hogy a betűméret és a fényerő könnyen állítható, ami különösen hasznos lehet idősebbek vagy gyengébb látásúak számára, vagy egyszerűen akkor, ha gyengébbek a fényviszonyok olvasáshoz. Mindemellett az e-könyvet olvashatod a laptopodon, tableten vagy akár a telefonodon is, amihez éppen kedved van.
 

Az e-könyv interaktív

Az interaktív funkciók, mint a szótárak és jegyzetelési lehetőségek, tovább növelik az e-könyvek értékét.
 
Összefoglalva, az e-könyvek ideálisak utazáshoz, környezetbarátabbak, költséghatékonyabbak, és kényelmesebbé teszik az olvasást. Érdemes tehát megfontolni, mikor és hogyan használod az elektronikus olvasmányokat.
 
Kiadónk, a MIND Publishing minden könyvét papír és e-könyv formában (PDF vagy epub) is megtalálod a kínálatban.