Fedezd fel a legjobb önvalód könyveinkkel és önfejlesztő képzéseinkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@antalcorporation.hu

Akciók

2termék 12
20
ÚJ

"Ha kinyitja ezt a könyvet, egy lelki értelemben vett alámerülés veszi kezdetét. Solymos Tamás legújabb könyve ugyanis a víz és az emberi psziché különleges kapcsolatát tárja fel - cseppet sem felszínesen. A víz minden halmazállapotában, formájában.

Érzelmeink, megéléseink számtalan módon kapcsolódhatnak a vízhez vagy a vizes környezethez. Szimbólumokat, metaforákat társítunk hozzá, miközben keret is egyben: a víztömeg további szimbólumok otthona. A szerző egyedülálló módon lubickol az olvasóval ebben a világban. Műve irodalmi gondossággal készült, ugyanakkor tudományos. Kultúrtörténeti érdekességek sokaságából merít, miközben megmarad olvasmányosnak. Így búvárfelszerelés nélkül is a mélyvízbe kerül!

Solymos Tamás fura szerzet: pszichológus, vízimentő, és hajós oktató egyben. Fura szerzet? Vagy csak szereti a vizet, és megannyi emberrel találkozik. A szárazföldön integratív hipnoterapeutaként, a vízen pedig hajósként van jelen. Nyelvi kifejezések, műalkotások, tudományos kutatások, projektív rajztesztek segítségével tárja elénk, hogy a víz nem csupán testünk fontos alkotóeleme vagy fizikai környezetünk része, hanem mélyen behatol lelki világunkba is, és tisztára mossa gondolatainkat, érzéseinket."

Formátum:
papírkönyv (puha fedeles)
Szerző:
Solymos Tamás
3 500 Ft 
2 800 Ft
Kezdete: 2024.07.10 A készlet erejéig!
20

Biztosan ismersz olyan embereket, akik csak rohannak a céljaik és saját elképzeléseik után, ettől pedig gyakran stresszesnek, erőtlennek és energiájuktól megfosztottnak érzik magukat.

Itt jön a képbe a Mindflow rendszere, melyet Tom Mögele több éven keresztül kutatott és fejlesztett ki.

 

A Mindflow kulcskérdése nem úgy szól, hogy "Milyen célokat tűzöl ki magad elé? Mit tudsz elérni?" Sokkal inkább: "Mit vagy hajlandó elfogadni? Mit vagy kész befogadni az életedbe?"

 

A népszerű könyv környezetkímélő, PDF e-book változata.

Formátum:
e-book
Szerző:
Tom Mögele
4 400 Ft 
3 500 Ft
Kezdete: 2024.07.10 A készlet erejéig!
Szűrés
Formátum
Szerző
Ár
 (Ft)
2 800 Ft - 3 500 Ft